Jule og Nytårshilsen

20. december 2021

MEDLEMSNYT DECEMBER 2021.

 KOMMUNEVALG OG REGIONSVALG ER OVERSTÅET, OG VI FIK TO RIGTIGE GODE VALG HER I LEJRE.

EFTER 12 ÅRS RØDT STYRE FIK VI NU ET NYT BLÅT STYRE MED TINA MANDRUP SOM NY BORGMESTER FRA 1. JANUAR 2022.DET ER RIGTIG GODT GÅET, OG DET KAN VI ALLE VÆRE STOLTE AF.

VENSTRE I LEJRE FIK 4.558 STEMMER, SVARENDE TIL 28,2% AF SAMTLIGE AFGIVNE STEMMER, OG EN FREMGANG PÅ 2,8% I FORHOLD TIL VALGET I 2017. VI BLEV I KOMMUNALBESTYRELSEN STØRSTE PARTI MED 8 MANDATER AF DE I ALT 25.

SAMMEN MED KONSERVATIVE FOLKEPARTIS 4 MANDATER OG DANSK FOLKEPARTIS ENE MANDAT, DANNEDE VI EN FLERTALSGRUPPE PÅ 13 MANDATER, OG HERVED FIK VI BRUDT 12 ÅRS RØDT STYRE.

STORT TILLYKKE TIL TINA MANDRUP, SOM PERSONLIGT FIK 2.078 STEMMER, FLEMMING DAMGAARD LARSEN, LOTTE GREVE, JENS K. JENSEN, CHRISTIAN FJELDSTED ANDERSEN, CARSTEN HELLES RASMUSSEN, KLAUS KRISTIANSEN OG HENNING NIELSEN SOM ALLE BLEV VALGT TIL DEN NYE KOMMUNALBESTYRELSE FRA 1. JANUAR 2022.

FLEMMING DAMGAARD LARSEN OPNÅEDE GENVALG TIL REGIONSRÅDET MED 1961 PERSONLIGE STEMMER OG VALGT SOM NR. 6 AF VENSTRES 10 NYE MEDLEMMER I REGIONSRÅDET PR. 1. JANUAR 2022. 

RIGTIG STORT TILLYKKE TIL FLEMMING.

DESVÆRRE FIK VI IKKE JACOB JENSEN SOM NY REGIONSRÅDSFORMAND, DA RADIKALE VENSTRE IKKE HOLDT ORD PÅ VALGNATTET OG I STEDET STØTTEDE DEN RØDE BLOK. UNDSKYLDNINGEN VAR, AT DE IKKE KUNNE GÅ SAMMEN MED NYE BORGERLIGE, NOGET SOM GODT KUNNE LADE SIG GØRE I KOMMUNALE REGI RUNDT OMKRING.

ÆRGERLIGT FOR JACOB SOM ELLERS HAVDE HAFT FLERTAL.

ONSDAG DEN 1. DECEMBER 2021 KL. 18.00 VAR DER KONSTITUERENDE KOMMUNALBESTYRELSESMØDE I RÅDSSALEN I ALLERSLEV.

HER BLEV TINA MANDRUP UDEN MODKANDIDAT, VALGT SOM NY BORGMESTER MED 13 STEMMER FOR OG 12 BLANKE STEMMER.

HEREFTER BLEV DER VALGT MEDLEMMER TIL DE ENKELTE UDVALG, BESTYRELSER, RÅD, INSTITUTIONER, REPRÆSENTANTSKABER, M.M. ALT FORLØB SOM DET SKULLE.

NU ER VALGENE SÅ OVERSTÅET, OG HER I LEJRE KAN VI SE FREM TIL EN HELT NY 4 ÅRS PERIODE MED BLÅT FLERTAL.RIGTIG GODT UDGANGSPUNKT.

ÅRET ER VED AT RINDE UD, OG VI KAN SE TILBAGE PÅ ET MEGET TRAVLT VALGÅR TIL STADIGHED BESVÆRLIGGJORT AF COVID 19.TRADITIONEN TRO AFHOLDER VI VORES NYTÅRSKUR SØNDAG DEN 9. JANUAR 2022 KL.14.00, NÆRMERE INFORMATION UDSENDES SENERE. 

MEN RESERVER ALLEREDE DAGEN NU.

OG SÅ VIL VI I BESTYRELSEN OG KOMMUNALGRUPPEN, BENYTTE LEJLIGHEDEN TIL AT ØNSKE JER ALLE EN RIGTIG GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR.

TAK FOR JERES INDSATS I DET SNART FORGANGNE ÅR.

MED VENLIG HILSEN

LARS KIMER MORTENSEN

FORMAND VENSTRE I LEJRE.