Kulturnat

2. november 2021

Vensttes valg cafe

Fredag i sidste uge var der kulturnat i Hvalsø. I den anledning havde Venstre indrettet en valgcafé  i  butikken hos Tøjmanden i hovedgaden 10.

Valgcafén blev et tilløbsstykke , idet omkring  et hundede af de mange gæser til kulturnatten lagde vejen forbi i aftenens løb og fik en snak med Venstres kandidater til kommunalvalget den 16. november.

 Med borgmesterkandidat Tina Mandrup i spidsen hilste gæsterne også på Flemming Damgaard, Lotte Greve, Jens Kr. Jensen, Carsten Helles Rasmussen, Christian Fjeldsted Andersen,  Poul Tøjmand, Nielsen, Klaus Kristiansen og Lars Kimer Mortensen. Der blev drøftet politik over en kop kaffe med kager, en øl eller et glas vin. Der blev ligeledes uddelt bolcher samt mere end 100  balloner til børnene, som kom forbi og  hele hovedgaden bær præg af  de mange blå Venstre balloner, når forældre og børn gik op og ned af  gågaden.

I hovedgaden var der en masser af boder og musik, og underholdning, ligesom der var  "et speakers corner" efter model fra Hyde Park i London. Her deltog også Tina Mandrup, som  talte  politik med et glimt i øjet.

Nedenfor en fotoreportage fra kulturnatten.Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.